Tyck till om oss

Vi vill gärna ha dina åsikter om Blomman i Dalen.

När vi gjort något som du som kund är väldigt nöjd med, så blir vi glada att få veta det.

Ännu viktigare för oss är att få reda på hur vi kan göra saker ännu bättre. Är det kanske något du saknar i butiken?


Skriv gärna några rader i gästboken här på sidan, eller ring oss på telefon 08-649 51 47. Om det dröjer länge innan vi svarar beror det på att vi har fullt upp med kunderna i butiken, men vi svarar alltid så snabbt vi kan.

 • Björn Mosén • 30 april 2013 17:36:01
  Ett superstort TACK för hjälpen med att med kort varsel trolla fram o leverera en stor vacker bukett på min väns mammas 70-årsdag! Hon (liksom jag ; )!) blev mycket glad o mailade en bild på den vackra buketten. Så gör man för att tjäna mycket pengar! Bryr man sig om att skapa ett bra resultat för sina kunder så kommer dom inte bara tillbaka flera gånger, kunderna berättar också för andra hur mycket affären bryr sig om=
  , vilket genererar fler kunder, det är ni värda! :D!
  Mvh
  "Björnen i Dalen"
  (Ffick lära sig kvalité, service o renlighet på McDonalds, vilket genererade diplomet Outstanding Performance Award som skiftledare, 25/4-87.
  Har sedan dess bl.a. varit festchef på Sthlms Filmfestival 6 år, så jag har iaf. ett litet hum om det där med kvalité o service i olika former o lägger märke till när människor bryr sig om andra människor ; )!
 • Irene Stenström Statens institutionstyre • 28 september 2012 15:56:38
  Hej Jag fick precis ett tack från Marie-Louise Högman med en bild på buketten, vilken vacker bukett och vad ni är bra. Trevlig helg / Irene